Loading...

    • Kerkstraat 4, Binnenstad, 1621 CW, Hoorn, Noord-Holland, Nederland

    • Monday:08:30-17:45Tuesday:08:30-17:45
      Wednesday:08:30-17:45Thursday:08:30-17:45
      Friday:08:30-17:45Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:08:30-17:45Tuesday:08:30-17:45
      Wednesday:08:30-17:45Thursday:08:30-17:45
      Friday:08:30-17:45Saturday:08:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
      • Meal §


        • Aardappelgratin §

          Een typisch winters bijgerecht. Een heerlijke en gezonde aardappelgratin.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Appeltjes in veenbessen §

          Appeltjes met veenbessen wordt veel gegeten met de Feestdagen. Dit bijgerecht past goed bij gevulde kalkoen.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Asperge beenhamschotel §

          Een heerlijke kant-en-klaarschotel op basis van beenham

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Bloemkoolschotel kip kerrie §

          Een heerlijke schotel met kruidige smaak. Kerrie vormt een heerlijke combinatie met bloemkool.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Boeuf Bourguignon §

          Boeuf Bourguignon is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en reepjes spek. Dit stoofgerecht wordt wereldwijd veel gegeten.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Chili con carne §

          Een heerlijk Mexicaans gerecht gemaakt van mager rundergehakt met bruine bonen, kidney bonen en een fijn gekruide tomatensaus.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Duitse zuurkool §

          De echte Duitse zuurkool. In Duitsland wordt zuurkool eigenlijk altijd als aparte groente gegeten.

          € 2.60

          piece
        • Elzasser zuurkoolschotel §

          Een gerecht met zuurkool en veel vlees

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Geschnetzeltes §

          Züricher geschnetzeltes is een nationaal Zwitsers gerecht, hoewel de naam naar Zürich verwijst. Het is een ragout van kalfsvlees met een pittige, romige saus.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Hachee §

          Hachee is een traditioneel stoofgerecht op basis van blokjes vlees, vis of gevogelte, en groenten

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Hazenpeper wildgoulash §

          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild, want hierin proef je de wildsmaak extra goed.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Hete kip §

          Een pittig gerecht op basis van kip

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Italiaans suddervlees §

          Officieel komt dit gerecht uit Piemonte en staat daar bekend als bergvlees. De basis van dit recept komt voort uit de runderen die daar in de Alpen wonen.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Italiaanse groenten gehaktschotel §

          Italiaanse schotel met onder andere groenten, gehakt en aardappelschijfjes.

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Jachtschotel §

          Jachtschotel is een typisch wintergerecht dat van oorsprong werd gemaakt van restanten wild, aardappelen en uien. Later werd daar ook ander restvlees voor gebruikt, zodat het gerecht ook na het jachtseizoen gemaakt kon worden.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Kip curry §

          Heerlijk malse kip in kerriemarinade.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Kippenragout §

          Kippenragout is gemaakt van magere, gekookte kipfilet in een zachte champignonroomsaus.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Limburgs zuurvlees §

          Zuurvlees ("zoervleisj") is een traditioneel Limburgs recept, waarbij het vlees gemarineerd wordt in azijn. Daar is natuurlijk ook de naam van afgeleid. Door de saus te binden met appelstroop en onbijtkoek wordt deze zoet en vol van smaak.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Lofschotel beenham §

          Een dagverse maaltijd, kant-en-klaar

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Marokkaanse kip tajine §

          In Marokko bestaan honderden varianten van tajine, een schotel met groenten, vlees, vis of kip. Tajine is het meest geconsumeerde gerecht in Marokko.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Moussaka §

          Moussaka is een traditionele Griekse ovenschotel, gemaakt op basis van aubergine

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Spaanse ovenschotel §

          Heerlijke maaltijd uit de oven op basis van Spaanse invloeden

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Surinaamse roti §

          Het bekendste Surinaamse gerecht met aardappel, kouseband en kip.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Surinaamse schotel §

          Goedgevulde Surinaamse schotel

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Thaise kip in rode curry §

          Authentieke rode Thaise curry met beef

          € 1.75 / 100 g

          gram
      • Hotchpotch §


        • Andijviestamppot §

          Een heerlijke stamppot van andijvie, rijk gevuld met spekjes

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Boerenkoolstamppot §

          Klassieke boerenkoolstamppot. Een heerlijk winters en echt Hollands gerecht.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Hutspotstamppot §

          Hutspot is een heerlijke echt Nederlandse stamppot van wortelen, uien en aardappelen.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Snijbonenstamppot §

          Deze stamppot van snijbonen en witte bonen is heerlijk om te eten in zowel het najaar als het voorjaar.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Zomergroentenstamppot §

          Een heerlijke stamppot van chinese kool, paprika, tomaat en taugé

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Zuurkoolstamppot §

          Een traditioneel en lekker Hollandsch gerecht: zuurkoolstamppot met rookworst en spekjes.

          € 0.85 / 100 g

          gram
      • Oriental §


        • Babi pangang §

          Kant-en-klaar babi pangang gerecht om op te warmen. Babi pangang (in Indonesië en Maleisië geschreven als babi panggang) is de naam voor verschillende gerechten uit het Verre Oosten gemaakt van varkensvlees. De naam babi pangang komt van de twee Maleis/Indonesische woorden babi, dat varken betekent, en panggang, dat geroosterd betekent.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Bami §

          Kant-en-klaar bamigerecht om op te warmen. Bami is, oorspronkelijk, een Chinees ingrediënt. De benaming komt uit de Min Nan Chinese taal waarbij "ba" vlees betekent, en "mie" de Min Nan benaming is voor een soort noedels gemaakt van tarwe. Bak-mie betekent dus eigenlijk: "tarwenoedels geschikt voor vleesgerechten". Ook in Indonesië, Maleisië en in Thailand worden deze tarwenoedels als bami aangeduid en via het Maleis (de voertaal in Nederlands-Indië) is het woord in de Nederlandse taal opgenomen.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Beef Teriyaki §

          Een heerlijk Japans gerecht met biefstuk

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Chicken Madras §

          Het Madras-kruidenmengsel komt uit het zuiden van India en bestaat uit kurkuma, koriander, komijn en is lekker pikant. Een heerlijke Indiase curry.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Chicken Tikka Massala §

          Tikka verwijst naar de gemarineerde kleine stukjes vlees. Masala is een mix van uien en tomaten, klaargemaakt met specerijen. Een heerlijke Oosterse maaltijd.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Daging Bali Rendang §

          Kruidig gestoofd rundvlees

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Kip peking §

          Kipfilet met peking roerbaksaus

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Lamscury §

          Een heerlijk Indiaas gerecht.
          Mild pittig, ondanks alle chili en kruiderijen

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Rendang §

          Rendang is een lekker stoofpotje uit de Indonesische keuken. In Indonesië is dit echt een feestmaal, dat men vaak eet bij speciale gelegenheden.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Thaise runderstoofpot §

          Deze Thaise stoofpot is verrassend lekker doordat alle Oosterse smaken bij elkaar komen en het malse rundvlees hierdoor extra lekker wordt.

          € 1.95 / 100 g

          gram
      • Pasta §


        • Lasagne §

          Kant-en-klare lasagne met gehakt, courget, paprika en tomaten.

          € 1.10 / 100 g

          gram
        • Macaronischotel §

          Kant-en-klaar macaronigerecht. Macaroni is een soort pasta, gemaakt van tarwebloem (idealiter van durum tarwe) en water. Deze wordt onder hoge druk door een matrijs geperst. De elleboogjes krijgen deze typische kromme vorm doordat de pastasliert middels een scheefgeplaatste ring aan een zijde wordt afgeremd.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Penne all’arrabbiata §

          Een heerlijk pittige pastamaaltijd wat zeer populair is in diverse streken van Italië.

          € 1.15 / 100 g

          gram
    • Bij Scharrelslagerij Hoorn kunt u altijd terecht voor een mooi stuk vlees. Of u nu op zoek bent naar een simpele avondmaaltijd, of dat u een etentje geeft en uw gasten wilt verwennen met heerlijke gerechten. Wij proberen ons vlees altijd zo puur mogelijk te houden en wij gebruiken dan ook absoluut geen kleurstoffen of conserveermiddelen. Hierdoor blijft de goede smaak van het vlees behouden en bovendien blijft het vlees heerlijk mals.

      • Beef §


        • Amerikaanse rib-eye §

          Het meest malse deel van de fijne rib. Het deel waar de rib-eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende.

          € 3.30 / 100 g

          gram
        • Bavette §

          Gemarmerde biefstuk van Amerikaans flap meat, om kort te bakken, zeer mooi van smaak en botermals

          € 3.40 / 100 g

          gram
        • Bavette rollade §

          Rollade met een malse, sappige, authentieke en volle smaak.

          € 3.40 / 100 g

          gram
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2.15 / 100 g

          gram
        • Carpaccio §

          De originele carpaccio wordt gesneden van de ossenhaas. Dit is het fijnste stuk vlees van het rund.

          € 3.25 / 100 g

          gram
        • Franse biefstuk §

          Heerlijk malse Franse biefstuk

          € 2.70 / 100 g

          gram
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk wordt in dikke plakken gesneden en snel om en om gebakken.

          € 6.00 / 100 g

          gram
        • Hollandse côte de boeuf §

          Botermals Nederlands rundvlees, 32 dagen gerijpt in onze rijpingskast

          € 3.95 / 100 g

          gram
        • Hollandse T-bone steak §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 3.95 / 100 g

          gram
        • Involtini mozzarella §

          Involtini van rundvlees met mozzarella

          € 2.45 / 100 g

          gram
        • Klapstuk §

          Klapstuk is het vlees gesneden van de borst en is doorregen met kleine vetrandjes. Het is bij voorkeur geschikt om in één stuk mee te koken in een gerecht zoals bijvoorbeeld peen en uien. Snijd na het koken het vlees in kleinere porties.

          € 1.21 / 100 g

          gram
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Magere runderlappen §

          Mager suddervlees wat minder gemarmerd is dan riblappen en sukadelappen

          € 1.87 / 100 g

          gram
        • Ossenhaas §

          Ossenhaas is heerlijk mals en niet voor niets het mooiste deel van het rund. Tournedos is hetzelfde als biefstuk van de haas. De ossenhaas is dan in dikke plakken van ongeveer 125 gram gesneden. Een dubbele tournedos is een chateaubriand. Het gewicht van een hele ossenhaas is ongeveer tussen de twee en vijf kilo.

          € 6.00 / 100 g

          gram
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Pepersteak §

          Heerlijk malse pepersteak met versgemalen peper

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Picanha §

          Botermalse Noord-Amerikaanse rosbief met een vetlaag

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Riblap fijn §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Runderbraadworst §

          Runderbraadworst is fijngemalen mager rundvlees in worstvorm

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecote smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3.30 / 100 g

          gram
        • Runderhart §

          In Nederland wordt een runderhart meestal gebruikt als hondenvoer. Jammer want het vlees is heel geschikt om een krachtige bouillon van te trekken.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Runderpoulet §

          Poulet wordt ook wel soep- of bouillonvlees genoemd. Het vlees is meestal gesneden van de platte bil.Smakelijk vlees, uitermate geschikt om langzaam (120-150 minuten) te verwarmen en optimaal smaak af te geven aan het gerecht/bouillon.

          € 1.60 / 100 g

          gram
        • Rundertartaar §

          Keimager gemalen rundvlees of gemalen biefstuk in het geval van de biefburger vormt de basis voor deze smakelijke schijf. Er mag beslist geen andere vleessoort in voorkomen en het van nature aanwezige vet mag maximaal 10% bedragen. De schijfjes mogen van binnen best een beetje rosé blijven. Dat komt de smaak alleen maar ten goede. Ze laten zich uitstekend combineren met alle mogelijk sauzen.

          € 1.71 / 100 g

          gram
        • Rundertong §

          De rundertong wordt op verschillende plaatsen licht ingesneden zodat de pekel beter in het vlees kan trekken. Het product heeft enkele dagen nodig om te rijpen. Na het langzaam garen wordt de nog warme tong ontdaan van het harde vel en vervolgens met een laagje warme gelatine in een ronde vorm gelegd en geperst tot de tong is afgekoeld.

          € 1.25 / 100 g

          x 100 g
        • Rundervink §

          Rundervink is één van de meest gegeten vleesproducten. Rundervink bestaat uit rundergehakt dat gekruid is, omwikkeld met een dun lapje mager rundvlees (rosbieflapje). Het is belangrijk dat het braden op niet te hoog vuur gebeurt om te voorkomen dat het rundvlees aangebrand is voordat het gehakt gaar is.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Schotse côte de boeuf §

          Heerlijke Schotse côte de boeuf. Erg mals met veel smaak.

          € 4.95 / 100 g

          gram
        • Schotse hamburger §

          De hamburger is gekruid en gezouten en wordt vervaardigd van mager rundvlees

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Schotse T-bone steak §

          De T-bone is een type steak dat van de dunne lende (entrecote) en de ossenhaas van een rund wordt versneden. De steak kenmerkt zich door het t-vormige bot waaraan hij zijn naam te danken heeft.

          € 4.95 / 100 g

          gram
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 1.95 / 100 g

          gram
      • Pork §


        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Iberico varkenshaas §

          Iberico varkenshaas is een varkenshaas met bite. Het vlees is rijk aan onverzadigde vetzuren.

          € 3.45 / 100 g

          gram
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 1.34 / 100 g

          gram
        • Casselerrib met been §

          Casselerrib is een soort ribkarbonade, gepekeld (net als ham) en die u kunt bakken of opwarmen

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Gekruide kotelet §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig

          € 1.34 / 100 g

          gram
        • Hamburger §

          De hamburger is afkomstig uit de Duitse stad Hamburg. Men bakte daar platgedrukte ballen gehakt vlees en serveerde die op ronde broodjes. Duitse emigranten namen deze eetgewoonte mee naar de Verenigde Staten, waar het hamburger werd genoemd en de hedendaagse hamburger is ontstaan.

          € 1.55 / 100 g

          gram
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1.44 / 100 g

          gram
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Iberico karbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Iberico Pluma §

          Iberico Pluma is een klein stuk vlees dat zich tussen de rug en de schouders van het Iberico varken bevindt

          € 2.85 / 100 g

          gram
        • Iberico porkrack §

          De rijke, notige en zoete smaak van Iberico komt het mooist tot zijn recht met een Iberico rack

          € 3.25 / 100 g

          gram
        • Iberico sparerib §

          Spareribs van het Ibericovarken zijn heel bijzonder. De smaak is veel rijker dan de Hollandse spareribs. Dat betekent dat je spaarzaam moet zijn met kruiden en marinades om te kunnen genieten van de volle Ibericosmaak.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Iberico worstjes §

          Heerlijk sappige braadworstjes van het Iberico varken

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Kaantjes §

          Kaantjes is wat overblijft als je stukjes vetspek heel langzaam uitbakt. Uitgebakken en uitgelekt en met peper en zout op smaak gebracht, eet je ze op brood of door een stamppot.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Katenhaas §

          Gemarineerde varkenshaas met katenspek

          € 2.38 / 100 g

          gram
        • Krabbetje §

          Een krabbetje (meestal: krabbetjes) is een benaming voor de rib met vlees van een geslacht varken. Krabbetjes worden vaak als ingrediënt aan erwtensoep toegevoegd. In tegenstelling tot spareribs worden krabbetjes niet geroosterd maar gekookt.

          € 0.70 / 100 g

          gram
        • Pincho Moruno §

          Kruidige vleesspiesjes van Iberico ham

          € 1.89 / 100 g

          gram
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 1.29 / 100 g

          gram
        • Satévlees §

          Heerlijk gemarineerd mals satevlees.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Schnitzel gepaneerd §

          Een varkensschnitzel is een veelzijdig stukje vlees. Je kunt hem bakken, braden, stoven, grillen en ga zo maar door.

          € 1.44 / 100 g

          gram
        • Schnitzel ongepaneerd §

          De ongepaneerde schnitzel wordt gesneden van de varkensfricandeau. Schnitzels zijn zacht, sappig, fijn van draad en absoluut zonder vet.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Schouderfiletrollade §

          De schouderfiletrollade wordt gesneden van de schouder en is iets meer doorregen waardoor minder snel droog.

          € 1.39 / 100 g

          gram
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 1.22 / 100 g

          gram
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Speklapjes §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Varkensbiefstuk §

          Varkensbiefstuk wordt ook wel schnitzel genoemd. Schnitzels zijn dunne lapjes zeer mager vlees voor één persoon. Ze worden gesneden van de meest malse delen van het varken (hamvlees). De lapjes zijn 'met de draad' gesneden zodat ze tijdens het bakken plat blijven.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1.44 / 100 g

          gram
        • Varkenslap (doorregen) §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken en is doorregen (buikspek). Braad de doorregen varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 0.90 / 100 g

          gram
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0.54 / 100 g

          gram
        • Varkensnier §

          Varkensnier is een wat minder bekende (orgaan) vleessoort en kan worden gebakken of gestoomd

          € 0.54 / 100 g

          gram
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1.44 / 100 g

          gram
        • Varkenssaucijs §

          Een varkenssaucijs is meestal samengesteld uit varkensgehakt met kruiden.

          € 1.16 / 100 g

          gram
        • Vet spek §

          Vet spek is mooi blank van kleur en uitstekend geschikt in dunne plakjes of dobbelsteentjes uit te bakken.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Zuurkoolspek §

          Gerookt spek speciaal voor zuurkool

          € 1.65 / 100 g

          gram
      • Chicken §


        • Dijenkletser §

          Heerlijk malse gemarineerde kipdij omwikkeld met ontbijtspek

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Gebraden kippenbout tante Door §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 1.75

          piece
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 2.05 / 100 g

          gram
        • Kip label rouge §

          Label Rouge is een Frans keurmerk dat voldoet aan de Europese regels voor boerenscharrel met uitloop

          € 1.00 / 100 g

          gram
        • Kip op stok §

          Lekker gekruide kipfilet met plakje rookspek

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Kipburger tante Door §

          Een heerlijke magere burger gemaakt van kip

          € 1.25

          piece
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Kipfilet tante Door §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1.26 / 100 g

          gram
        • Kippendijen tante Door §

          Kipdijen is het bovenste deel van de poot

          € 1.20 / 100 g

          gram
        • Kippenlevertjes §

          Kippenlevertjes worden niet zoveel gegeten, maar er kunnen heerlijke recepten van gemaakt worden.

          € 0.65 / 100 g

          gram
        • Kipsatéstokje §

          Saté is van oorsprong een Indonesisch en Maleisisch gerecht, bestaande uit drie of meer stukjes geroosterd vlees op een dunne houten spies, meestal van bamboe.

          € 1.10

          piece
        • Kipvink §

          Kipvink is gemaakt van 100% kippengehakt, omwikkeld met een lapje kipfilet en kent vele varianten

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Mini kiprollade §

          De kiprollade is het vlees van een hele kip in een netje bij elkaar gehouden. Heerlijk gekruid en makkelijk te bereiden.

          € 1.29 / 100 g

          gram
        • Poussin §

          Poussin (piepkuiken) is een jonge kip of haan van 4 tot 6 weken oud

          € 6.25

          piece
        • Scharrelkipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Scharrelkippenpoot §

          Kippenpoten kunnen op vele manieren worden bereid. Ze kunnen gebakken of gebraden worden, gestoofd met allerhande kruiden , gekookt of gegrild op de barbecue.

          € 1.10 / 100 g

          gram
      • Veal §


        • Kalfs rib roast §

          Botermalse kalfs rib-eye met een beentje

          € 3.75 / 100 g

          gram
        • Kalfscamelot §

          Kalfsschenkel bestaat uit bindweefsel rijk soepvlees en een bot dat het mergpijpje wordt genoemd. Het been en de merg zijn verantwoordelijk voor de rijke smaak van dit product. Deze geur- en smaakstoffen komen vrij na langdurig trekken of koken. Schenkel kan ook worden gebruikt voor stoofschotels. In de Italiaanse keuken wordt van de kalfs-achterschenkel Ossobucco gemaakt. Bij het bereiden van Ossobucco is het raadzaam om het vetrandje in te snijden. Dan trekt het vlees niet krom.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Kalfsentrecôte §

          Kalfsentrecôte is gesneden van de dunne lende. Kalfsentrecôte is malser dan runderentrecôte. Het vlees heeft een subtiele smaak en is bleekroze van kleur.

          € 3.99 / 100 g

          gram
        • Kalfsfricandeau §

          Fricandeau is, net als kalfsoesters en schnitzels, gesneden van het lendestuk (dikke lende).

          € 3.30 / 100 g

          gram
        • Kalfslapjes §

          Kalfslapjes, ook wel kalfsschnitzels genaamd, zijn gesneden van de ronde fricandeau van de achterbil.

          € 2.55 / 100 g

          gram
        • Kalfslever §

          Kalfslever is de fijnste en volgens kennis de lekkerste soort lever, met een zeer verfijnde smaak. Hoeft alleen om en om gebakken te worden. Verwijder voor het bakken wel het vlies of laat dat door de slager doen. Het vlies is niet eetbaar en als het blijft zitten trekt de plak krom bij het bakken.

          € 2.99 / 100 g

          gram
        • Kalfsnier §

          Kalfsnieren worden omgeven door een dikke vetlaag. De nieren zijn donkerrood van kleur door de vele bloedvaten.

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 3.30 / 100 g

          gram
        • Kalfspoulet §

          Poulet is zeer mager, waardoor de blokjes niet alleen geschikt zijn voor een mooie bouillon, maar ook voor goulash, ragouts, kroketten, bitterballen en in ovenschotels. Alleen kalfspoulet en de fricandeaudelen zijn geschikt voor fondue en gourmet.

          € 2.45 / 100 g

          gram
        • Kalfsriblap §

          Botermalse kalfsriblappen. Ideaal als lapjes, voor ragout of stoofpotten.

          € 2.55 / 100 g

          gram
        • Kalfsrollade §

          Kalfsrollade is lekker makkelijk te bereiden, dat is dus handig als u weinig in de keuken wilt staan en toch een lekkere magere rollade wilt serveren.

          € 0.00 / 100 g

          gram
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 3.30 / 100 g

          gram
        • Kalfssucadelap §

          De kalfssucade lapjes zijn gesneden van de sucade. Dit stuk vlees komt uit de schouder van het kalf. De pees die door het vlees loopt zorgt voor de kenmerkende heerlijke sucade smaak. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2.60 / 100 g

          gram
        • Kalfstong §

          Kalfstong is een smaakvolle vergeten vleessoort. Een tong weegt ongeveer 500-800 gram. Wrijf de tong voor het koken stevig in met zout en laat hem na het koken even liggen. Het harde vel laat zich dan gemakkelijk verwijderen.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Kalfszwezerik §

          De zwezerik is een vrij kostbare delicatesse. Het is een klier die alleen bij het kalf aanwezig is. Als het kalf volwassen wordt verdwijnt deze klier. De zwezerik eerst blancheren, daarna ontvellen en de lekkernij in plakken snijden en bakken. Voor het bakken de plakjes licht met bloem bestrooien. Ze krijgen dan een lekker krokant korstje.Zwezerik is één van de weinige vleessoorten die vitamine C bevat én is rijk aan fosfor en zink.

          € 5.95 / 100 g

          gram
        • Saltimbocca §

          Saltimbocca is een specialiteit uit de Italiaanse keuken. Het bestaat uit dunne lapjes kalfsvlees, bedekt met plakjes rauwe ham en salie en nagesmoord in marsala. Saltimbocca vindt zijn oorsprong in de streek rondom Rome, Latium.

          € 3.25 / 100 g

          gram
      • Lamb §


        • Lamsbiefstuk §

          Lamsbiefstukjes worden gesneden van de bout of de bil van het lammetje. Het biefstukje doet niet onder voor een kogelbiefstuk of een kalfsoester en heeft een heerlijke pure smaak. De lamsbiefstukjes worden net als een gewone biefstuk in 5 minuten gaar gebakken.

          € 3.80 / 100 g

          gram
        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Het vlees kan met en zonder bot ( iets kortere bereidingstijd) bereid worden.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Lamsfilet §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 3.40 / 100 g

          gram
        • Lamsgehakt §

          Gehakt van lamsvlees is een bijzonder product. De meeste delen van het lam worden als één stuk bereid waardoor er weinig kleine stukjes overblijven om gehakt van te draaien.

          € 1.89 / 100 g

          gram
        • Lamshaasjes §

          De lamshaas is het zachtste stukje vlees van het lam. Het vlees is uit de rug gesneden en bevat geen spieren of zeentjes. Lamshaasjes zijn de zachtste stukjes van het lam. Lamshaas is niet alleen heerlijk mals maar ook supersnel klaar te maken. Honingtijmsaus met een vleugje sinaasappel past er uitstekend bij.

          € 3.80 / 100 g

          gram
        • Lamskarbonade §

          Schouderkarbonade wordt uit de voorbout van het lam gehaald. De voorbout wordt in plakken gesneden waarna het uitermate geschikt is voor de barbecue, grill of koekenpan.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Lamslap §

          Lamslappen kunnen worden gesneden van alle delen van het lam. De kwaliteit van het stuk vlees waar ze afgesneden worden bepaalt de braadtijd.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 3.80 / 100 g

          gram
        • Lamsschouder §

          De schouder is een van de meest boeiende stukken van het lam, omdat u er zoveel kanten mee uit kan. Een lamsschouder bevat een massa zacht en smeuïg vlees. De schouder wordt ook wel in zijn geheel bereid, zonder dat het been verwijderd wordt. Meestal wordt dit stuk wel ontbeend. Dat gebeurt trouwens het best door een slager want het is geen eenvoudig klusje.

          € 2.49 / 100 g

          gram
        • Lamsshoarmavlees §

          Heerlijk malse shoarmareepjes

          € 1.89 / 100 g

          gram
        • Lamszadel §

          Lamszadel is van de rug gesneden met of zonder bot. Rosé gebraden is het vlees het lekkerst.

          € 2.95 / 100 g

          gram
      • Quick and ready to cook §


        • Gebraden gehaktbal §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1.55

          piece
        • Gegaarde sucadelap §

          Heerlijk zachte, malse sucadelap

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1.25

          piece
        • Kip cordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Kipkrokant §

          Plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Vervolgens wordt de schnitzel door een panade van cornflakes gehaald.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Kipschnitzel §

          De kipschnitzel wordt gesneden van de kipfilet. Het lapje wordt voorzichtig iets geplet en daarna gepaneerd. Bak de schnitzel niet al te hard aan want dan verbrandt het paneermeel. Een verse schnitzel heeft mooi droog paneermeel.

          € 2.15 / 100 g

          gram
        • Spekkoek §

          Spekkoek is een Indische cake- of koekachtige lekkernij die tijdens de koloniale tijd in Nederlands-Indië is ontstaan.

          € 2.06 / 100 g

          gram
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees

          € 1.71 / 100 g

          gram
        • Ćevapčići §

          Ćevapi of Ćevapčići is een variant van kebab dat onder verschillende namen over de gehele Balkan bekend is. Het bestaat uit een soort worstjes gemaakt van gehakt.

          € 1.35 / 100 g

          gram
      • Game §


        • Eendenborstfilet §

          De eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees. Het heeft een verfijnde smaak. Bak de filet niet te lang want dan wordt het vlees droog en stug en verliest dan een belangrijk deel van de smaak.

          € 3.25 / 100 g

          gram
        • Gekonfijte eendenbout §

          Gekonfijte eendenbout is een typisch Frans product. Konfijten was vroeger een methode om te conserveren; het garen van de bouten van eend in het vet van gans of eend.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Hazenrugfilet §

          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 3.95 / 100 g

          gram
        • Hertenbiefstuk §

          Het vlees van de achterbouten van een hert wordt ontdaan van botten, vellen en pezen. Het is daardoor heel mager

          € 3.99 / 100 g

          gram
      • Smoked sausage §


        • Rookworst (fijn) §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 1.30 / 100 g

          gram
        • Runderrookworst §

          Een ambachtelijk bereidde rookworst van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout

          € 1.65 / 100 g

          gram
      • Sausage §


        • Marcaboules §

          Kleine (salami-) worstjes uit Zuid- Frankrijk. Licht gekruid met een beetje knoflook.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Merguezworst §

          Merguez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die wordt bereid van lams- of rundvlees en is gekruid met harissa.

          € 2.05 / 100 g

          gram
      • Boiled sausage §


        • Frankfurters §

          Frankfurters zijn lekker en gekruid volgens authentiek Duits recept. Ideaal om snel een lekkere, makkelijke maaltijd mee te maken.

          € 3.70 / packet

          packet
      • Dried sausage §


        • Brandt & Levie Piment d' Espelette en Venkelzaad §

          De Piment d'Espelette met venkelzaad is de meest culinaire van het stel. Piment d'Espelette is een bijzonder pepertje dat enkel en alleen geteeld wordt in een klein gebied in Frans Baskenland.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Saltufo §

          De saltufo is een specialiteit met echte Italiaanse ingrediënten. De saltufo is een heerlijke salamikogel met echte zomertruffels en omringd met echte Parmezaanse kaas uit Parma (Italië).

          € 3.95

          piece
      • Liverwurst §


        • Foie gras de canard §

          Een pastei van eendenlever. Heerlijk op toast of op een gebakken biefstuk

          € 9.95 / 100 g

          gram
        • Hausmacher §

          Een unieke grove leverworst met stevige smaak

          € 1.70 / 100 g

          gram
        • Kalfsleverworst truffel §

          Kalfsleverworst met truffel. Goed om altijd in huis te hebben. Heerlijk op brood en doet het ook erg goed bij de borrel in plakjes.

          € 1.75 / 100 g

          gram
      • Soup supplies §


        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 0.60

          piece
      • Pâté §


        • Beau berry paté §

          Een grove paté dat veel wordt gegeten tijdens de feestdagen

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Cranberry paté §

          Voor deze zachte en romige paté wordt als basis een smeuïge smeerleverworst gebruikt. Deze worst is gemaakt van varkensvlees, varkenslever en zacht spek. Het basisdeeg is heel zacht gekruid zodat de smaak van de varkenlever mooi herkenbaar blijft. Aan het nog warme deeg worden zacht gegaarde cranberry's toegevoegd. Het warme deeg wordt in een vorm gegoten. Na het opstijven wordt de stevige paté uit de vorm geklopt en afgegarneerd met een mooie bruine gelatine en cranberry's.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Eindejaarspaté §

          Een snijpaté is in tegenstelling tot een gewone paté uitstekend te snijden op de snijmachine. Dat komt door het gebruik van steviger grondstoffen en omdat er langer gemengd wordt waardoor de binding veel beter wordt. De grondstoffen bestaan uit kersverse varkenslever, varkensschoudervlees en mager buikspek. De smaak wordt verfijnd door het gebruik van verschillende kruiden als peper, foelie, kardamom, majoraan, kruidnagel en vaak wat vanillepoeder, rode wijn en een vleuhje knoflook. Na het bakken moet de paté goed doorgekoeld worden en kan dan gesneden worden.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Ganzenrillettes §

          Een bereiding van vlees, vergelijkbaar met dat van paté, wordt op kamertemperatuur gegeten op brood of op een toastje.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Knoflookpaté §

          Een fijne, lekker smeuïge paté met zachte knoflooksmaak

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Lamspaté §

          Een heerlijke paté gemaakt van lamsvlees

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Paté de Canard §

          Fijne eendenpaté met onder andere gerookte en gegaarde ganzenborst.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Paté appel calvados §

          Appel calvados paté. Een roomzachte fijne paté, gemaakt van varkensvlees, spek en lever, die op smaak is gebracht met stukjes appel, krenten en calvados.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Paté champagne truffel §

          Zalige paté met champagne en truffel

          € 2.45 / 100 g

          gram
        • Paté jenever en peper §

          Dit is een grove paté volgens Franse receptuur

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Peperpaté §

          De peperpaté heeft dezelfde basis als de crèmebasis, afhankelijk van de gewenste kwaliteit en prijsstelling, kalfskopvlees of varkensvlees, zacht spek en kalfs- of varkenslever. Vrijwel iedere producent heeft zijn eigen kruidenmelange, maar belangrijke smaakmakers zijn peper, kardemom, foelie, majoraan, tijm en vanillesuiker. Ook worden wel citroenrasp, cognac, gefruite uitjes en eieren toegevoegd. De grondstoffen worden tot een gladde massa gecutterd* en vervolgens worden zachte groene en soms gehakte rode pepertjes toegevoegd waarna het deeg wordt afgevuld in een ovenbak om vervolgens afgekookt of gebakken te worden. Door de pepertjes wordt de smaak extra pittig.

          € 1.35 / 100 g

          gram
        • Terrine Canard figues orange §

          Een heerlijke terrine Canard Figues Orange

          € 3.35 / 100 g

          gram
        • Wild zwijnpaté §

          De paté wordt gemaakt van zwijnenvlees, spek en zachte lever.

          € 2.25 / 100 g

          gram
      • Snacks / appetizers §


        • Beef jerky §

          Beef jerky is een Amerikaanse snack van gedroogd vlees. Beef jerky bestaat uit kleine stukken rundvlees in reepjes gesneden, die gerookt, gedroogd en gekruid worden. Beef jerky bevat bijna geen vet, is calorie-arm en bevat veel eiwitten.

          € 5.70 / 100 g

          gram
        • Engelse pie §

          Traditioneel Engels gehakttaartje
        • Gehaktballetjes in ketjapsaus §

          Lekkere gehaktballetjes in een ketjapsaus

          € 1.15 / 100 g

          gram
        • Italiaans kippannetje §

          Gemarineerd kipfilet in roomsaus voor in de oven
          25 minuten op 180 graden

          € 3.50

          piece
        • Kip Chili bagel §

          Heerlijk voor de lunch. Een belegde bagel met kip Chili.

          € 1.95

          piece
        • Kip tortilla §

          Een lekkere wrap gevuld met pikant gekruide kipstukjes met groente en saus
        • Kipsatéstokje in satésaus §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 3.50

          x 2 pieces
        • Loempia §

          Een loempia is een van oorsprong Chinees gerecht dat onder meer in de Chinese, de Indonesische keuken, Vietnamese en de Thaise keuken wordt geserveerd. Iedere keuken kent verschillende varianten van de loempia.

          € 1.80

          piece
        • Mini grillhaxe §

          Gegrild varkenspootje, een heerlijke snack voor tussendoor.

          € 3.45

          piece
        • Quiche Lorraine §

          De meest bekende quiche is de Quiche Lorraine. Een smaakvolle quiche, waarvan spek en kaas de hoofdingrediënten vormen.

          € 1.75

          piece
        • Rotirol §

          Rijk gevulde roti pannekoek

          € 4.95

          piece
        • Saucijzenbroodje §

          Dit hartige broodje is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met heerlijk gekruid gehakt

          € 1.60

          piece
        • Spaans gehaktbroodje §

          Een bijzondere variatie op het 'gewone' gehaktbrood.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Vitello Tonato §

          Overheerlijke Vitello Tonato. Een Tonijn Mayonaise op een bedje van vers gesneden fricandeau.

          € 4.25 / 100 g

          gram
        • Yakitorispies §

          Yakitori is Japans voor gegrilde kip. Blokjes gemarineerde kip aan een spies.

          € 0.75

          piece
      • Cold meats §

        Wij vinden het belangrijk dat u, ook wat vleeswaren betreft, de beste kwaliteit krijgt aangeboden. Daarom selecteren wij met zorg de mooiste vleeswaren voor u. De vleeswaren importeren wij uit de landen van oorsprong, zo halen wij onder andere de Parmaham uit Italië. Hierdoor krijgt u de echte producten aangeboden, die de originele smaak en receptuur hebben.


        • Achterham §

          Voor de achterham zijn de magere delen van de ham in model gesneden zonder het spek en het zwoerd te verwijderen. Deze zijn uiteindelijk mede bepalend voor de smaak. Zeker wanneer de ham in het eigen vocht wordt gegaard. De ham laat zich moeilijk snijden vanwege de grote plak maar is uniek door smaak en malsheid.

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Bacon §

          Bacon bestaat uit stukken vlees die gesneden worden van de flanken, de rug of de buik van een varken, die vervolgens worden geconserveerd (gezouten, gedroogd en mogelijk ook gerookt). Het wordt gewoonlijk gebruikt als een ingrediënt in een recept, vanwege het vet en de smaak.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Bloedworst §

          Bloedworst is een worst gewoonlijk bestaande uit een mengsel van bloed (meestal van het varken, maar er bestaat ook runderbloedworst), vet of reuzel (smout), spek, kruiden en vulmiddelen (rogge, brood, gerst, en/of havermout).

          € 1.12 / 100 g

          gram
        • Boeren rauwe ham §

          Boeren rauwe ham. Een heerlijke rauwe ham uit eigen keuken.

          € 3.10 / 100 g

          gram
        • Boerenmetworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet

          € 1.07 / 100 g

          gram
        • Boterhamworst §

          Van het rundvlees en water wordt eerst een farce gecutterd waarna het fijngemalen kinnebakspek en het varkensvlees worden toegevoegd. Als kruiding worden witte peper, foelie, kardemom, gember en zout gebruikt. Vroeger werden daarna kleine spekblokjes toegevoegd. Nu vrijwel niet meer. Het spek is echter wel aanwezig, maar zo fijn gemalen dat het niet meer als zodanig wordt ervaren. Na het afstoppen in een kunstdarm wordt de worst gerookt en geweld in water van 80°C.Variaties: de Ardenner boterhamworst met meer varkensvlees, de kalfsboterhamworst en Parijzer boterhamworst die wat grover van structuur is.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Casselerrib §

          Deze casselerrib is gemaakt van het haas en ribgedeelte van de karbonadestrook. Het vlees wordt licht gepekeld met een kruidenpekel en daarna zacht in de oven gegaard. Voor de smaak, maar ook voor een mooier uiterlijk wordt de rib soms bestrooid met gebroken peperkorrels.

          € 2.15 / 100 g

          gram
        • Cecina de Leon §

          Cecina de Leon is gerookt en gedroogd rundvlees van de tapa, de achterpoot.

          € 6.90 / 100 g

          gram
        • Chorizo §

          Chorizo is een van oorsprong Spaanse worstsoort die kruidig van smaak en roodachtig van kleur is en een stevige, grove structuur heeft. Een kenmerkend ingrediënt is de pimiento choricero, een paprika(poeder) (al dan niet pittig) wat niet alleen zorgt voor de smaak en de rode kleur van de chorizo, maar dankzij de daarin aanwezige etherische oliën ook bijdraagt aan een betere houdbaarheid.

          € 2.04 / 100 g

          gram
        • Coppa stagionata §

          Coppa is een salami met een milde, kruidige smaak. Gerijpt gedurende 3 maanden.

          € 3.75 / 100 g

          gram
        • Cornedbeef §

          Cornedbeef is gekookt rundvlees.Doordat er zout aan het vlees is toegevoegd en het gekookt is, is het lang houdbaar. De term "corn" betekent "kleine, harde korrel" en verwijst naar het gebruikte zout (vergelijk het Nederlandse pekelvlees). Cornedbeef is oorspronkelijk een joods gerecht.

          € 1.55 / 100 g

          gram
        • Domschinken ham §

          Heerlijke malse ham die stevig is nagerookt

          € 2.80 / 100 g

          gram
        • Duke of Berkshire ham §

          Gekookte Ham. Licht gerookt op een bed van beukenhout.

          € 2.60 / 100 g

          gram
        • Filet americain §

          De 'beruchte' filet americain. Een klassieker, volgens ons geheime 'top secret' recept.

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Gebraden gehakt §

          Vlees en spek worden gemalen en met de kruiden vermengd. Over het algemeen worden peper en nootmuskaat gebruikt. Aan de massa wordt paneermeel toegevoegd. Het deeg wordt goed gemengd tot een homogene massa, waarna het tot een brood wordt gevormd dat in de oven wordt afgebakken. Gebraden gehakt wordt gesneden verkocht.

          € 1.32 / 100 g

          gram
        • Gebraden kiprollade §

          Een ambachtelijke kiprollade vervaardigd van grove delen filet en kippendijvlees

          € 2.15 / 100 g

          gram
        • Gebraden ribeye §

          Voor deze gegrilde kalfsribeye wordt de fijne rib van een kalf gebruikt. Dat is het deel wat tegen de dunne lende aan zit. Het vlees is mooi zacht, sappig en heel mals.

          € 3.25 / 100 g

          gram
        • Gebraden rosbief §

          De rosbief wordt gewoonlijk gemaakt van verschillende delen zoals de achtermuis (links), de platte bil of een van de lendedelen. De aard van het vlees bepaalt de kwaliteit van deze vleeswaar. Een goede rosbief is keimager en mals en mag niet te dik gesneden worden. De achtermuis is wel het bekendste deel. Daarnaast is een rosbief een uitstekend beleg voor mensen die een natriumbeperkt (zoutarm) dieet volgen. De rosbief wordt gewoonlijk namelijk alleen aan de buitenkant gezouten en niet gekruid. Vraag aan de slager gerust of hij tijdens de bereiding veel of weinig zout gebruikt heeft.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Gerookte entrecote §

          Een heerlijk stukje vlees. Door het roken blijft de entrecote lekker sappig.

          € 2.85 / 100 g

          gram
        • Grillworst §

          Grillworst is een gebraden worst met een hartige smaak. De worst kan met behulp van verschillende soorten vlees zijn gemaakt. De buitenkant is doorgaans sterk gekruid.

          € 1.32 / 100 g

          gram
        • Hongaarse salami §

          Hongarije staat bekend om zijn heerlijk salami. Een keer proeven en je bent meteen verkocht.

          € 2.99 / 100 g

          gram
        • Jamón Ibérico Pata Negra §

          Jamón Ibérico oftewel Pata Negra rauwe ham is een der besten rauwe hamsoorten ter wereld. Wij verkopen de gran reserva, wat inhoud dat deze unieke ham circa 30 maanden gerijpt is.

          € 9.99 / 100 g

          gram
        • Kalfslever met spek §

          Gekookte kalfslever is een romige en zachte leversoort. Om die zachtheid te evenaren wordt de veel stuggere runderlever vaak gelardeerd met dunne repen vet spek. Vervolgens wordt de lever geïnjecteerd met een pekeloplossing waaraan een kruidenboeket is toegevoegd. Daarna wordt de lever langzaam gegaard.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Kalfspekelvlees §

          Dit pekelvlees wordt gemaakt van 100% kalfsvlees. Voor een kalfspekelvlees wordt een kalfsborst gebruikt. Deze wordt gekruid en gezouten en daarna een hele nacht gekookt. Door deze bereidingswijze blijft het kalfspekelvlees heerlijk zacht en sappig.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Kalfsrollade §

          Rollade is - het woord zegt het al - een opgerold stuk vlees met of zonder vulling. Van alle magere delen van het kalf wordt de rollade gemaakt.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Kalfssmeerworst §

          Heerlijke kalfssmeerworst.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Katenspek §

          Katenspek is mager buikspek dat eerst wordt gepekeld en gegaard om daarna langdurig te worden gerookt.

          € 1.80 / 100 g

          gram
        • Kip in aspic §

          Vers mager kippenvlees wordt gekruid, gezouten en voorzichtig gegaard. De gekookte stukken worden in een kunstdarm gestopt en vermengd met een gekruide aspic Na het opstijven van de aspic kan de worst, na het verwijderen van de darm, gesneden worden.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Kipmousse §

          Een heerlijke kipmousse

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Kolbász §

          Kolbász is een gekruide droge varkenssalami uit Hongarije. Hoofdbestanddelen zijn varkensvlees, paprikapoeder, szalonna, knoflook en kummel, maar dit verschilt per regio en familie. Deze ingrediënten worden in een varkensdarm gestopt en zo gerookt.

          € 2.29 / 100 g

          gram
        • Kwartelmousse §

          Ambachtelijke kwartelmousse. Een culinair hoogstandje

          € 2.10 / 100 g

          gram
        • Leverkaas §

          Leverkaas behoort tot de vleeswaren en is sterk verwant aan leverpastei, maar het is door toevoegingen als zetmelen steviger geworden.Het voordeel daarvan is dat het in dunne plakjes te snijden is en door de slager voorgesneden kan worden verkocht.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Leverworst §

          Een lekkere smeuïge leverworst voor op de boterham

          € 1.05 / 100 g

          gram
        • Lingua Bovina §

          De rundertong wordt op verschillende plaatsen licht ingesneden zodat de pekel beter in het vlees kan trekken. Het product heeft enkele dagen nodig om te rijpen. Na het langzaam garen wordt de nog warme tong ontdaan van het harde vel en vervolgens met een laagje warme gelatine in een ronde vorm gelegd en geperst tot de tong is afgekoeld.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Metworst §

          Metworst of boerenmetworst is een harde gekruide worst gemaakt van stukjes varkensvlees en varkensvet.Metworst wordt traditioneel gegeten bij stamppotgerechten als zuurkool en boerenkool, soms in combinatie met een rookworst. Tegenwoordig is metworst vooral in trek als snack.

          € 1.32 / 100 g

          gram
        • Mortadella §

          De mortadella is één van de oudere worstsoorten uit Italië. Voor de worst wordt rund- en varkensvlees gebruikt. Aan het vlees worden specerijen als witte peper, koriander, nootmuskaat, kaneel en gember toegevoegd. Evenals een scheut rum. Als het deeg heel fijn is gecutterd, bijna tot een dikke pasta, worden er spekblokjes en eventueel pistachenoten doorheen gemengd. Het deeg wordt afgestopt in een brede en lange kunstdarm, soms wel met een doorsnede van 25 cm en een lengte van enkele meters. Na het afstoppen wordt de worst minstens 24 uur geweld.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Mousse de Canard §

          Eendenmousse is een feestelijk gerecht. Heerlijk als amusehapje of als voorgerechtje.

          € 1.90 / 100 g

          gram
        • Ontbijtspek §

          Ontbijtspek is vleeswaar dat veelal gebruikt wordt als broodbeleg. Het is buikspek van het varken dat na te zijn gedroogd en gerookt in dunne plakken wordt gesneden. Deze plakken zijn ongeveer 20 cm lang en 8 cm breed. Ontbijtspek wordt ook gebakken geconsumeerd.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Ossenworst §

          Deze specialiteit vindt haar oorsprong in de zeventiende eeuw, toen op grote schaal ossen uit Denemarken en Duitsland werden geïmporteerd. De specerijen in deze worst, zoals peper, kruidnagel, foelie en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië.Mager rundvlees is de basis van deze typisch Amsterdamse specialiteit. Het vlees wordt gemalen en vermengd met witte peper, foelie, nootmuskaat en zout. Na het afstoppen in een runder- of kunstdarm wordt het vlees een paar te rijpen gelegd in de koeling. In die tijd ontstaat de zo kenmerkende smaak.

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Paardenrookvlees §

          Rookvlees is een bereidingsmethode voor vlees. Deze methode stamt uit de prehistorie. De smaken komen pas vrij bij verhitting. Het doel is om de eiwitrijke voedingsmiddelen die erin zitten, en die anders snel zouden bederven, voor lange periodes te conserveren. In de moderne tijd maakt de verbeterde smaak van gerookte levensmiddelen een delicatesse in vele culturen. In de lage landen wordt rookvlees gemaakt van onder meer een spierstuk van een paard of een rund.

          € 2.35 / 100 g

          gram
        • Paardenworst §

          De worst is gemaakt van mager paarden- en doorregen varkensvlees en spek. Het deeg wordt meestal gekruid met een speciale kookworstmelange.

          € 1.32 / 100 g

          gram
        • Pancetta §

          Pancetta is Italiaans spek afkomstig van de varkensbuik, dat ongeveer gedurende 3 maanden aan de lucht gedroogd is. Het wordt gekruid met zout, peper en andere kruiden zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Parmaham §

          Parmaham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma.

          € 4.50 / 100 g

          gram
        • Pastrami §

          Het magere rundvlees wordt behandeld met een mengsel van zout, salpeter en suiker. Vervolgens wordt het in bakken in de koeling geplaatst. Daar blijft het vlees enkele weken staan. Tussen en over de stukken vlees worden pepertjes en tuinkruiden gestrooid zodat de smaak er mooi intrekt. Ter afronding wordt het vlees gerookt en gekookt.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Pavé royal §

          Een delicatesse op basis van eendenmousse Muscadet. Voor de liefhebber die kan genieten van een lekker stukje foie gras en zwarte truffel.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Pekelvlees §

          Vlees dat in de pekel wordt bewaard. De naam is afkomstig uit de tijd van de VOC waar aan boord van de schepen, om de bemanning te voeden, het vlees in houten vaten in pekel werd bewaard.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Pepersalami §

          Een salami gemaakt van varkens- en rundvlees. De worst heeft naast de normale kruiding een extra toevoeging van peper. De buitenkant van de worst is, door onderdompeling in een peperbad, voorzien van grof gebroken pepers. Daardoor is de worst lekker pittig van smaak.

          € 2.45 / 100 g

          gram
        • Porchetta §

          Gekookte varkensfiletrollade. Heerlijk voor op de boterham.

          € 2.90 / 100 g

          gram
        • Preskop §

          Preskop is gemaakt van varkenskoppenen ander vlees dat bij de slacht van een varken ter beschikking komt. Zwoerd (varkenshuid) is de verbindende factor. Het zwoerd wordt fijn gemalen en het overige vlees houdt een wat grovere structuur.

          € 1.99 / 100 g

          gram
        • Rügenwalder theeworst §

          Een heerlijk theeworst, afkomstig uit Duitsland

          € 2.95

          piece
        • Runderham §

          De mooiste runderhammen worden gesneden uit de biefstukdelen van de achterbout* van een jonge koe. Om ze mooi te kunnen snijden worden de stukken vlees in een net getrokken, gepekeld en gerookt. Vervolgens worden ze zachtjes gegaard zodat de plak lekker sappig blijft.

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Runderrookvlees §

          Rookvlees van hoogwaardig gezouten en traditioneel gerookte. eersteklas bovenbil van het rund.

          € 2.80 / 100 g

          gram
        • Rundersalami §

          Licht gekruide salami van rundvlees

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Salami §

          Salami is de benaming voor gekruide worst van Italiaanse oorsprong. Het Italiaanse woord is de meervoudsvorm van salame, dat 'gezouten vlees' betekent.

          € 1.79 / 100 g

          gram
        • Schweinebraten §

          Een heerlijk Duitse knapperige schweinebraten

          € 1.40 / 100 g

          gram
        • Serranoham §

          Serranoham is een rauwe ham, oorspronkelijk afkomstig uit de Spaanse bergen. Tegenwoordig wordt hij gemaakt van een speciaal gefokt Spaans varkensras.Oorspronkelijk is de serranoham afkomstig uit de bergachtige regio Andalusië. Daar werd de gezouten ham gedroogd in de berglucht. (Vandaar de term serrano: serrano,-a is Spaans voor berg-, gebergte-).De originele serranoham is te herkennen aan het S-logo. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo'n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen uitdrogen.De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en vetarm. Hierdoor wordt deze ham soms ook voorgeschreven aan mensen met bloedarmoede of een ijzertekort.

          € 4.35 / 100 g

          gram
        • Tongeworst §

          Tongenworst behoort tot de vleeswaren, gemaakt van rundertong, spekjes en runderbloed zoals in bloedworst. Het wordt ook wel tongkaas genoemd.

          € 2.30 / 100 g

          gram
        • Truffelsalami §

          Een heerlijke salami met de volle smaak van truffel. Een ware smaaksensatie.

          € 3.95 / 100 g

          gram
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 2.20 / 100 g

          gram
        • Zure zult §

          Zure zult is een streekgerecht uit Brabant en is gemaakt van varkensvlees. Verder zit er in: peperkorrel, zout, nootmuskaat,kruidnagel, ui, zure augurken en azijn.

          € 1.00 / 100 g

          gram
      • Minced §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 0.99 / 100 g

          gram
        • Kalfsgehakt §

          Kalfsgehakt heeft een zachte en sappige structuur. Het bevat bijna geen vet. Kalfsgehakt is heel delicaat van smaak.

          € 2.15 / 100 g

          gram
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Rundergehakt mag maximaal 25 gram vet per 100 gram vlees bevatten, mager rundergehakt maximaal 15 gram. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1.13 / 100 g

          gram
      • Salad §


        • Carpaccio Capriccio §

          Heerlijke salade met dungesneden carpaccio en o.a. pijnboompitjes

          € 2.50 / 100 g

          gram
        • Eendenborstsalade §

          Een salade met malse eendenborstfilet

          € 2.95 / 100 g

          gram
        • Ei truffelsalade §

          Romige toastsalade met stukjes scharrelei en aromatische truffel

          € 1.95 / 100 g

          gram
        • Eiersalade §

          Een heerlijke verse eiersalade. Lekker voor op toast of als broodbeleg.

          € 1.49 / 100 g

          gram
        • Gyrossalade §

          Een mix van komkommer, honing tomaten, tricolore paprika, zwarte en groene olijven, bosui en feta kaas.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Kip americain salade §

          Een heerlijk frisse kipsalade. Lekker voor op een toast of op de boterham.

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 1.65 / 100 g

          gram
        • Rundvleessalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met mals rundvlees en groente en een smaakvol kruidenbouquet.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Salade tomaat-mozzarella §

          Een heerlijke salade van tomaat en mozzarella-kaas. Fris en toch pittig.

          € 1.45 / 100 g

          gram
        • Scharrelei kartoffelsalade §

          Lekker frisse aardappelsalade, afgegarneerd met een combinatie van komkommer en ei.

          € 0.85 / 100 g

          gram
        • Tonijnsalade §

          Een heerlijke vissalade die als lunch geserveerd kan worden met een krokant geroosterd broodje en een frisse salade, of als borrelhapje met toastjes of sneetjes stokbrood.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Yoghurt beenhamsalade §

          Een heerlijke salade rijk gevuld met malse beenham in een smaakvolle saus.

          € 1.50 / 100 g

          gram
        • Zwitserse salade §

          Deze fris-scherpe salade kan zowel als voor- of als bijgerecht geserveerd worden

          € 1.40 / 100 g

          gram
      • Barbecue §


        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 1.92 / 100 g

          gram
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 0.95 / 100 g

          gram
        • Globespies §

          Een spies met kleine gehaktballetjes

          € 1.25

          piece
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 1.50

          piece
        • Kinderspies §

          Een heerlijke spies voor de barbecue, speciaal voor de kleintjes

          € 1.25

          piece
        • Lamsspies §

          Een spies met heerlijk zacht lamsvlees

          € 2.65 / 100 g

          gram
        • Minute steak §

          Heerlijke gemarineerde minute-steak. Ideaal voor op de barbecue.

          € 2.70 / 100 g

          gram
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika

          € 1.50

          piece
        • Sparerib barbecue §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 1.29 / 100 g

          gram
      • Gourmet package §


        • Gourmet/ Fondueschotel §

          - biefstuk
          - varkenshaas
          - kipfilet
          - hamburgers
          - slavinkjes
          - chipolataworstjes

          € 2.45 / 100 g

          gram
      • Sauce §


        • Bolognaisesaus §

          Klassieke bolognaisesaus. Heerlijke saus, kan bij pasta, en ravioli of gewoon bij bijvoorbeeld Turks brood.

          € 1.25 / 100 g

          gram
        • Cranberry Cumberland saus §

          Bessengelei met cranberrysaus

          € 1.85 / 100 g

          gram
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter waarin tuinkruiden zitten zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 1.75 / 100 g

          gram
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 0.80 / 100 g

          gram
        • Vitello Tonatosaus §

          De heerlijke tonijnsaus van de welbekende Vitello Tonato

          € 1.85 / 100 g

          gram
      • Cow cheese §


        • Bleu de Wolvega §

          Bleu de Wolvega is een blauwschimmelkaas uit de Friese plaats Wolvega. De kaas wordt gemaakt door melk te enten met een speciale schimmel.

          € 2.75 / 100 g

          gram
        • Truffelkaas §

          Deze jonge tot licht belegen kaas heeft een delicate truffelsmaak door de toevoeging van stukjes zwarte truffel.

          € 3.60 / 100 g

          gram
      • Buffalo cheese §


        • Mozzarella §

          Deze mozzarella wordt gemaakt van buffelmelk, zoals het van oudsher ook bedoeld is.

          € 2.70

          piece
      • Eggs §


        • Eieren §

          Eieren passen in een gezonde voeding. Ze bevatten veel goede voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen en eiwitten.

          € 0.25

          piece